Zahvala

Spoštovani!

Še en festeelval je za nami in z veseljem vas obveščam, da smo uspešno končali skoraj vse dejavnosti, ki so bile povezane s projektom Festeelval 2017 (Kino iz avta in Street art še sledita). Ob tej priliki se vsem sodelujočim iskreno zahvaljujem za izkazano pomoč in podporo pri izvedbi dogodka, ki se je odvijal od 8. 9. do 10. 9. 2017.

Ponovno bi se rad zahvalil Občini Jesenice, ki prireditev sofinancira že skoraj od samega začetka in verjamem, da jo bo še v naprej. Še posebej se zahvaljujem zaposlenim, ki so nam pomagali pri vseh uradnih postopkih.
Brez dobre ekipe seveda ne bi zmogli. Hvala ekipi KJŠ (Klub jeseniških študentov), za uspešno izvedbo projekta ste se odpovedali še spancu, hvala neverjetnemu osebju Gornjesavski muzej Jesenice, vaša doprinos je ogromen. Še posebej hvala Nini Hribar, tvoja pomoč nas žene naprej. Hvala Mladinski Center Jesenice in Zavod za šport Jesenice, vaša pomoč je že tradicionalna in upam, da bo tako ostalo tudi v naprej. Hvala tudi Gledališče Toneta Čufarja Jesenice vedno nam pomagate, tudi ob nedeljah in praznikih 😊. Hvala podjetju Sij Acroni za sofinanciranje poslikave, ki bo začela nastajati 1. oktobra. Hvala vsem ponudnikom storitev, še posebej Bistro Oaza za odlično pripravljeno hrano. Seveda pa ne bi šlo brez moje še vedno najljubše ekipe iz Mladinski SVET Jesenice in vseh ostalih prostovoljcev, ki jih štejem kar zraven. Vi ste Festeelval!

S projektom smo uspeli doseči vse cilje, ki smo si jih zastavili, saj smo:
– manj poznanim umetnikom omogočili nastop na velikem odru,
– privabili obiskovalce iz drugih okoliških krajev ter promovirali mesto Jesenice,
– gostili znane glasbene izvajalce,
– skupaj z mladimi uspeli pustiti pečat kreativnosti ter omogočili druženje in zabavo,
– odprli debato glede potreb kulturnega razvoj mesta in vloge mladih,
– med seboj povezali različne organizacije in podjetja.

Vaša pomoč je bila več kot dobrodošla in potrebna. Vsi skupaj smo lahko veseli zadovoljnih in pozitivnih povratnih informacij s strani obiskovalcev, saj je to le še dodatna potrditev zelo uspešnega sodelovanja.
Želim si, da bi uspešno sodelovali tudi pri prihajajočih projektih. Vsako leto smo močnejši. Še enkrat se vam najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

S ponosom,
Miha Rezar, vodja Festeelvala

 

0 Replies to “Zahvala”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *