Prijavi se na Spopad rim!

Na Jesenicah bo v petek, 7. 9. V okviru Festeelvala 2018 potekal Freestyle Battle Contest – Spopad rim.  

Nagrada za zmagovalca bo bogata: 500 evrov. Poskrbeli smo tudi za praktične nagrade za ostale nastopajoče. 3 mesta na spopadu so že oddana za enega domačina in dva gosta, za ostalih 5 mest pa se lahko bori prav vsak!

Kako sodelovati?

1. Prijavi se na spletno predtekmovanje: Posnemi največ 30 sekundni freestyle video. V njem nujno uporabi naslednje tematike: Jesenice, jeklo, narcise, hokej in seveda Festeelval.

2. Pošlji posnetek na info@msj.si (če je posnetek večji, prosimo uporabi Wetransfer) in dopiši kratek opis sebe. Rok za oddajo posnetka je 17.8.2018 do 20h

Žirija bo izbrala 3 najboljše, ki se bodo dobili možnost nastopa na Spopadu rim. Naslednjih 8 najboljših posnetkov po izboru žirije, bo med 10. in 17. avgustom objavljenih na Facebook strani Festeelvala. Avtorja posnetkov, ki bosta imela 17. avgusta ob 18.00 največje število všečkov bosta dobila zadnji 2 mesti na Spopadu rim.


Kako bo potekal Spopad rim?

Vseh 8 tekmovalcev se najprej predstavi v 20 sekundah, potem se izžreba četrtfinalne pare. V četrtfinalu ima vsak tekmovalec dva izhoda, prav tako v polfinalu. V finalu pa zaključita vsak z tremi izhodi.(vsi izhodi so 45 sekundni). O zmagovalcu dvobojev bo odločal glas občinstva (50%), ter ocena treh sodnikov (50 %) Sodniki bodo Klemen Klemen, Doša in Chorchyp.

0 Replies to “Prijavi se na Spopad rim!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *